Челси компенсира пасива от 0:1 от първия мач, като победи Борусия Дортмунд с

...
Челси компенсира пасива от 0:1 от първия мач, като победи Борусия Дортмунд с
Коментари Харесай

Емре Джан избухна: Загубихме заради арогантен съдия

Челси компенсира пасива от 0:1 от първия мач, като победи Борусия Дортмунд с 2:0 на " Стамфорд Бридж ", благодарение на голове на Рахийм Стърлинг и Кай Хаверц. Но Емре Джан остана гневен след мача, защото сложи под подозрение решението на съдията да даде наново да се извърши дузпа от Кай Хаверц, от която той вкара втория гол. Полузащитникът на Дортмунд също разкритикува общото държание на съдията в мача в остро изявление след мача.

" Не заслужавахме да загубим, само че загубихме поради съдията. Като връщаме дузпата да бъде повторена по този начин, по какъв начин е допустимо? Не разбирам. Съдията беше доста неприятен през днешния ден. Начинът, по който приказва с нас беше нахален ", съобщи Джан.

Беше отсъден наказателен удар за Челси през второто полувреме, откакто Мариус Волф удари топката с ръка в наказателното поле. Докато реферът в началото не отсъди дузпата, ВАР анулира решението.

Първоначално наказателният удар на Хаверц се отби от гредата, само че откакто Салих Йозджан бе прибързано влезнал в наказателното поле и по-късно почисти топката, на Челси беше разрешено да извърши още веднъж дузпата, от която немският национал означи.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР